Duurzaam succesvolle opvolgingen

 

Met begeleiding in search, business development en verandermanagement. Kan niet missen!

 

multiethnic businesspeople reading newspaper, using digital devices and talking in waiting hall

It’s all in the name

Succes komt niet aanwaaien. Succes is hard werk, commitment, volharding en opoffering. En als je het ons vraagt, draait het allemaal om samen. Een connectie tussen mensen, elkaar vooruit helpen. En dat is waarom wij doen wat we doen: de juiste mensen samenbrengen. Mensen met gedeelde ambitie, die zich samen toeleggen op één doel.

 

Want dat is de fundering waaruit succes gebouwd wordt. En daar stoppen wij niet. Alles moet op een lijn, de lange termijn is ons doel. We zoeken, begeleiden, sturen en kijken mee. Werk uit handen, zorgen uit hoofden. En dan zien we het rijzen: dan is Successr.

Aangenaam

Wij zijn Dorus Swinkels en Bram van den Heuvel. Samen met ons team zijn wij Successr. De beste partij voor opvolging in het MKB. Daar gaan we voor!

De ambitie is hoog

Onze diensten

Strak plan 

We springen niet onbevangen het proces in. We weten waar neuzen worden gestoten en hoe het mis kan gaan in processen of communicatie. Daarom weten we ook hoe we dat omzeilen. Kortom: we hebben een plan.

 

We horen je

Wij zijn goed in luisteren. Onze professionals weten wat ze moeten vragen om alles in kaart te brengen. Alles? Yep: de opvolgingsvraag, de markt, de financiën en de juridische context.

 

We voelen je aan

Analyseren en groot denken. Zo helpen we je out of the box én uit je eigen schaduw te stappen. We moeten hiervoor diep gaan, prikkelen en soms confronteren. Geen zorgen. We doen het voor jou. En vooral, we doen het samen.

 

We geven je richting

We geven de informatie structuur en helpen je uitzoomen. Samen ontdekken we wat er nodig is. Doelen voor de lange termijn worden geformuleerd en vertaald naar acties voor vandaag.

We verbinden je

Kandidaten en ondernemingen op gelijke hoogte. Wij ernaast. De selectie stoelt op eersteklas assessments en grondige backgroundchecks. Een 100% win-win, voor nu én morgen, dat telt.

 

We bouwen je op

De match bepaalt het succes maar half. Met cijfers, ervaring en buikgevoel maken we het af. Het traject, is maatwerk, maar altijd transparant en doorspekt met communicatiemomenten.

 

We laten je groeien

De successor pakt het roer over. Eerst met één hand, gevolgd door de andere. Onze begeleiding is praktisch en coachend. De rollen en taken zijn helder en de horizon is scherp gestipt.

 

We kijken mee en vullen je aan

Is Successr? Mooi. Dat houden we graag zo. Want oprechte betrokkenheid ís niet tijdelijk. Even kort van gedachten wisselen of zelfs samen ondernemen. Samen komen we echt verder.

“Op zoek naar jouw successor? Ik ben er klaar voor!”

“Klaar voor een uitdaging? Misschien ben jij mijn successor!”

× Stel ons je vraag