Business Case GroDesign

Over GroDesign

GroDesign streeft ernaar gebruikerservaringen te verbeteren door prachtig vervaardigde producten te leveren met ‘persoonlijkheid en ziel’ – frisse, onderscheidende oplossingen die een emotionele band met mensen creëren om hen een zinvolle ervaring te geven.

 

GRO werd in 1999 opgericht door Roland Bird, Graham Hinde en Roger Swales. De studio is gevestigd in Eindhoven, Nederland – Europa’s toonaangevende ontwerp-, technologie- en innovatiehub. Voordat ze met GRO Design begonnen, waren de drie partners Senior Design Consultants bij Philips Design. Na veel te hebben gewerkt in corporate design en als designconsultants, brengen ze hun beide samen in hun werk en samenwerkingen.

 

Waar heb je mee geworsteld, of wat is de reden dat je Successr hebt ingeschakeld?

Het was moeilijk voor ons om de juiste mensen te vinden. Daarom kregen we een aanbeveling van InvertRobotics, ook een bedrijf uit Eindhoven, om ons tot Successr te wenden. We waren op zoek naar iemand die de recruitment en de onboarding kon doen en dit op een goede manier kon opzetten. We wilden lokale kandidaten, omdat het op deze manier handiger was om naar kantoor te komen. We hadden er alle vertrouwen in om met Successr samen te werken vanwege alle goede recensies die we om ons heen hoorden.

 

Twijfelde je in het begin? Waarom heb je besloten om het toch te doen?

We hadden er alle vertrouwen in, dus we hadden niet veel twijfels! Voor ons was het belangrijk dat er duidelijkheid was over de tariefstructuur, maar dit was goed gecommuniceerd en redelijk. Successr heeft een geweldige benadering van zaken: ze zijn duidelijk over het werk en wat ervoor nodig is. Ze gaven ons veel duidelijkheid en de doorlooptijd was geweldig: ze hebben goed aan onze vraag voldaan. We waren enthousiast om de samenwerking aan te gaan. Er waren weinig twijfels, ook vanwege het advies van Invert Robotics. Het ging dus allemaal gesmeerd.

 

Wat heeft Successr jullie gebracht?

Het was een behoorlijk uitdagende opdracht die we aan Successr gaven: we waren op zoek naar een meer senior functie die tijdelijk en voor 24 uur was, dus dat verkleinde de spanwijdte. Uiteindelijk zijn er drie kandidaten in het traject gegaan en hebben we de juiste persoon geselecteerd.

 

Op een bepaald moment hadden we nog wel een extra paar kandidaten gehad willen hebben, maar we kregen een grote geruststelling van onze consultant dat ze de prescreening al deden. Dit was echt goed in onze ogen. Ze hadden altijd een goed antwoord op onze vragen. Ze hebben uitzonderlijk werk geleverd op menselijk vlak, ze communiceerden heel goed.

 

Hoe heb je het werken met ons ervaren?

Zeer goed! We waardeerden het enorm dat ze erg geïnteresseerd waren in wat wij als bedrijf doen. De intake was erg goed: ze kwamen de studio bezoeken en waren oprecht geïnteresseerd in onze wensen en verwachtingen. Successr vond altijd tijd om al onze vragen te beantwoorden. Onze adviseur Chrissy was altijd bereikbaar en heel direct: een aanpak die goed past bij ons! Ik voelde me ook vanaf het begin zeker, omdat we van tevoren zulke geweldige aanbevelingen kregen. Ik hou echt van hoe ze zaken doen: persoonlijk en altijd in de luistermodus. Het is een goede balans.

 

Welk aspect vond je het meest waardevol? Wat maakt Successr in jouw ogen uniek?

Ons vak is zeer gespecialiseerd en voor de rol waardoor gerecruit moet worden daardoor vrij gecompliceerd. Echter hebben ze een erg goede service geleverd! We hadden niet veel ervaring voordat we met recruiters werkten, maar we hadden het gevoel dat het behoorlijk ingewikkeld kon zijn met de tariefstructuur. Met Successr was dat heel simpel. De waarde die ze leveren is uitstekend voor de prijs. Je gaat zeker weten de juiste persoon vinden! Ik vind het ook top dat ze zo internationaal gericht zijn, je kunt zien dat ze een globale manier van denken hebben en daarom altijd openstaan ​​voor nieuwe ideeën.

 

Zou je onze service aan iemand anders aanbevelen en wat zou je zeggen?

Absoluut! Successr is erg snel, heeft sterke luistervaardigheden, is erg proactief, is erg geïnteresseerd in het bedrijf en de purpose zelf en ze hebben over veel positieve energie!

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.

× Contact