Xcelerate Traineeship: start jouw carrière als recruiter bij Successr!

Ben jij op zoek naar de ultieme kans om je carrière te starten als corporate recruiter? Maar heb je nog niet de juiste skills of ervaring? Geen probleem, wij zijn er voor je! In één jaar, zullen we je begeleiden in ons Recruitment Traineeship. Daarna kun je vol vertrouwen aan de slag met de meest uitdagende posities die er zijn. Parrallel daaraan start je bij één van onze klanten als junior recruiter.

Het Xcelerate Recruitment Traineeship

Het Recruitment Traineeship is ontwikkeld door het Talent Acquisition Team van Successr. Zij hebben erg veel ervaring met het werven van kandidaten over de hele wereld voor internationale, snelgroeiende bedrijven zoals LightYear en Vanderlande. In het traineeship zul je de theorie van het sourcen en recruiten leren via live en online trainingen, maar ook door coaching en mentoring on the job in elke fase van het traineeship.

Om er zeker van te zijn dat je het meeste uit je traineeship haalt, koppelen we je met een mentor (één van de senior recruiters) bij Successr. Je mentor houdt samen met jou je ontwikkeling in de gaten en zal je coachen om tot top prestaties te komen. Tegelijkertijd word je lid van ons Talent Sourcing Team; daar kun je ervaringen delen en om hulp vragen als je dat nodig hebt.

Bij één van onze gave klanten ga je werk ervaring opdoen als junior recruiter. Zo kun je de theorie meteen in de praktijk toepassen.

Wat ga je allemaal leren?

Je begint vanaf dag 1 meteen met werken bij één van onze klanten. Je krijgt daar alle mogelijkheden om kennis te maken met het sourcen (vinden) en recruiten van kandidaten.

Je zult leren over het vak talent Sourcing, hoe je kandidaten kunt interviewen, je communicatie vaardigheden opbouwen, hoe je samenwerkt met de senior recruiters uit het team, recruitment marketing en veel meer!

Voldoe jij aan onze wensen?

  • Minimaal een bachelor diploma
  • Je bent geïnteresseerd in sourcing en recruitment en bij voorkeur heb je al wat ervaring opgedaan met recruitment (bijv. in een stage of eerste baan)
  • Je hebt er zin in om een nieuw vak te leren
  • Je hebt een flinke portie zelfvertrouwen
  • Je bent gemotiveerd en ambitieur
  • Je hebt een goede beheersing van de Engelse taal

Ready to Xcelerate?

Laat het ons dan weten! Stuur een mailtje aan Chrissy.broeders@successr.n en kom kennismaken!

Je kunt Chrissy ook eerst even bellen als je meer informatie wil over het traineeship +31 6- 39865966.

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.

× Contact