De beste opvolger

is een successr

 

Sleutelposities binnen MKB ondernemingen. Uitdagend voor kandidaat en onderneming. Wij brengen ze bij elkaar. Je kunt weer door.

 

Portrait of senior businessman sitting at office desk and thinkng on business stragegy.

Succes is het resultaat van de manier waarop je denkt

En als je het ons vraagt, is dat vooruit. Want dat is de kant die je opgaat. Een sleutelpositie vraagt om een professional van kaliber die in is for the long run. Die naast skills, karakter en leiderschap beschikt over visie, doelen en drive. De organisatiebelangen, het team, de toekomstvisie en de business, we nemen het allemaal mee. Want samen op een lijn is veel meer dan een klik. En een gezonde toekomst is meer dan een opvolger.

 

Omdat we al jaren meedraaien in de techniek, automotive, high tech en dienstverlening kennen we de mensen, de inhoud en de markt. En er is meer: ervaren in transities op financieel, juridisch en infrastructureel gebied nemen we de hele context onder de loep. Is de structuur van je MKB onderneming nog wel kloppend? Waar liggen kansen of belemmeringen? Wij prikkelen, dagen uit en gaan dieper. En dan? Wij laten niet los als een plaatsing rond is. Want een zachte landing is bepalend. En dat zie je terug in de professionele begeleiding in het natraject.

Opvolger gezocht?

Een mooie kans!

Ja echt, zo zien wij het. Versterk je MKB onderneming met de best passende kandidaat en onze eersteklas transitie-begeleiding. Samen met jou kunnen we kansen ontdekken.

Dorus

“Ondernemingen en kandidaten samen succesvol maken, dat is waar ik voor sta!”

Bram

“Het neerzetten van een effectief team is voor mij het belangrijkst.”

Successen behalen we samen

Een succesvolle opvolging is een team effort. Een gedreven kandidaat. Een doelgerichte onderneming. Open minds van alle partijen. Prikkelen, bouwen en goede communicatie.

 

Wij trekken die kar met alles wat we hebben. De resultaten behalen we samen. Met een constructieve aanpak. En samen kijken we met trots terug, op mooie samenwerkingen en resultaten.

“Op zoek naar jouw successor? Ik ben er klaar voor!”

“Klaar voor een uitdaging? Misschien ben jij mijn successor!”

× Stel ons je vraag