Je moet door

 

Er zit meer in, het is tijd dat het eruit komt. Wij weten wel raad met jouw ideeën, jouw stijl en jouw leiderschapsvaardigheden.

 

h2

Jij bent een successor

Dat heb je al bewezen. Je hebt teams gebouwd, zaken opgezet of afdelingen gerund. Jij weet overal vanaf en hebt een vuist gebald om dingen voor elkaar te krijgen. Nu is het jouw beurt. Je zoekt een kans om verschil te maken. Je invloed te vergroten. Met vrijheid om te ondernemen, op de juiste stoel. Dat wel. Want je moet klikken met een onderneming, haar waarden en haar missie. Met een hoger doel voor ogen. Omdat er meer in het leven is dan brood op de plank.

Jij weet het al lang

Succes is geen toeval of geluk. Daarom krijgt elke kandidaat een serieus assessment met de beste tools. We willen weten wie je bent en wat jou drijft. Met die info en ons enorme netwerk in het MKB helpen we je aan kansen. Het gaat niet alleen over kennis en ervaring, maar ook over vaardigheden, persoonlijkheid en groeicapaciteit. Na plaatsing – en dat is cruciaal – gaat alle focus op de begeleiding. Want pas na een soepele overgang, heeft groei en succes echt ruim baan.

Successen behalen

we samen

Een succesvolle opvolging is een team effort. Een gedreven kandidaat. Een doelgerichte onderneming. Open minds van alle partijen. Prikkelen, bouwen en goede communicatie.

 

Wij trekken die kar met alles wat we hebben. De resultaten behalen we samen. Met een constructieve aanpak. En samen kijken we met trots terug, op mooie samenwerkingen en resultaten.

Dorus

“Ondernemingen en kandidaten samen succesvol maken, dat is waar ik voor sta!”

Bram

“Het neerzetten van een effectief team is voor mij het belangrijkst.”

“Op zoek naar jouw successor? Ik ben er klaar voor!”

“Klaar voor een uitdaging? Misschien ben jij mijn successor!”

× Stel ons je vraag