Als wij er zijn, is successr

 

Ineengeslagen handen, samen compleet. Als Successr op de bres om met geslaagde opvolging ondernemingen toekomstbestendig te maken.

foto3 mobiel

Samen bereiken we meer

We willen je leren kennen. We willen weten waar jouw succes vandaan komt. Want dat moet zo blijven. Dan vullen we het aan met meer succesfactoren. De best passende kandidaat voor die sleutelpositie? Of die positie waarin jij tot je volle potentieel komt? Vinden wij. Samen. Al moeten we er ver voor gaan. En daar stopt het niet. De vorm, structuur, de financiële situatie en de doelen voor de toekomst worden ook meegenomen.

 

Alles op één lijn. En door.

Een grote stap

Vertel je verhaal en laat het dan even los. Dan zoeken wij de ideale match, onderbouwd met een plan. Opgevolgd door eersteklas transitiebegeleiding werken we samen aan groei, versterking en realisatie van het potentieel.

 

We gaan ervoor.

Team builders

Hetzelfde gesprek kwam iets te vaak terug op verjaardagen. Als vrienden met overlappende specialismen moest het er eens van komen. Van niets maken we iets. En we houden van snelle actie. Kortom, wij zijn bouwers. Dat hebben we gemeen en dat heeft ons al ver gebracht.

Dorus

Dorus Swinkels

Managing Director

Bram

Bram van den heuvel

Partner

× Stel ons je vraag