Mijn successr profiel

A portrait of happy black woman sitting on a sofa by the window in an office. Copy space.

DGA/CEO

“Ik zoek een uitdaging als DGA/CEO in een middelgrote onderneming met internationale scope.”

Ben ik jouw successor?

Het is tijd. Tijd om jouw vertrouwde stokje over te dragen aan een ervaren successor. Of tijd voor versterking binnen jouw organisatie. Maar ook is het mijn tijd. Mijn ondernemersbloed stroomt. Ik ben er klaar voor!

 

De uitdaging die ik zoek

Aangenaam. Hier ben ik dan. De ondernemende professional met een doelgerichte instelling die je zoekt. Mijn ambitie is om als DGA/CEO een MKB-organisatie in de techniek succesvol te maken. Samen met elkaar. Het creëren van effectieve teams door aandacht te besteden aan persoonlijke groei en ontwikkeling. Dat is waar ik voor sta! Mijn interesse gaat uit naar een uitdagende MBI mogelijkheid.

 

Mijn succesverhaal

Met mijn ruim 15 jaar internationale leiderschapservaring in de automotive branche, heb ik een bewezen internationaal track record. Zowel Private, Publicly Listed en Private Equity. Voor diverse internationale bedrijven heb ik global inkoop, verkoop en projectmanagement strategieën ontwikkeld én geïmplementeerd. Het bouwen en aansturen van diverse internationale teams in grote en kleine organisaties in onder andere Nafta, Azië en Europa, heeft me laten inzien dat we succes alleen samen kunnen bereiken.

 

Mijn leiderschap skills zijn verrijkt door het succesvol leiden van een internationaal kostenbesparingsprogramma. Diverse high potential en management development programma’s heb ik succesvol afgerond. Men kent mij als een echte deal-closer die geen open eindjes over laat. Met mijn hands on mentaliteit en ondernemende drive accepteer ik niet zomaar de status quo.

 

Kom, je moet verder

Laten we samen bouwen aan de toekomst. Wacht niet langer en neem contact op!

 

 

Waarom successr?

Succes komt niet aanwaaien. Succes is hard werk, commitment, volharding en opoffering. En als je het ons vraagt, draait het allemaal om samen. Een connectie tussen mensen, elkaar vooruit helpen. En dat is waarom wij doen wat we doen: de juiste mensen samenbrengen. Mensen met gedeelde ambitie, die zich samen toeleggen op één doel.

 

Want dat is de fundering waaruit succes gebouwd wordt. En daar stoppen wij niet. Alles moet op één lijn, de lange termijn is ons doel. We zoeken, begeleiden, sturen en kijken mee. Gedurende het hele proces. Werk uit handen, zorgen uit hoofden. En dan zien we het rijzen: dan is Successr.

Successen behalen

we samen

Een succesvolle opvolging is een team effort. Een gedreven kandidaat. Een doelgerichte onderneming. Open minds van alle partijen. Prikkelen, bouwen en goede communicatie.

 

Wij trekken die kar met alles wat we hebben. De resultaten behalen we samen. Met een constructieve aanpak. En samen kijken we met trots terug, op mooie samenwerkingen en resultaten.

Dorus

“Ondernemingen en kandidaten samen succesvol maken, dat is waar ik voor sta!”

Bram

“Het neerzetten van een effectief team is voor mij het belangrijkst.”

× Stel ons je vraag