Als wij er zijn, is successr

Er gaan verhalen rond. Niet zomaar verhalen. Het zijn Successrverhalen.

Als wij er zijn, is successr

Er gaan verhalen rond. Niet zomaar verhalen. Het zijn Successrverhalen.

Successen behalen we samen

De conventionele klant-leverancier-relatie is een ding uit het verleden. Belangrijk werk als het onze is alleen succesvol in partnerships. Want alleen samen kun je succesvol zijn. Wij en jullie kunnen het niet alleen. En daarom blijven we kritisch en verbinden we onze experts aan jullie mensen. Zo komen we tot een maatwerk wervingsstrategie die de kracht van netwerken optimaal benut.

Niet zo maar succes. Maar Success®

Die extra R maakt het verschil tussen nu die vacature zo goed mogelijk invullen en klinkende resultaten op de lange termijn.

 

Dat kunnen wij natuurlijk zeggen. Maar luister liever naar de organisaties en mensen die wij met onze blik, onze expertise en veel inzet hielpen. Aan hun volgende stap of de volgende leider in hun organisatie.

Business Cases

Ontwikkeling en implementatie van global HR strategie.

Vanderlande

HR Consultancy

Interim Management bij implementatie van HRIT- systeem.

Koninklijke BAM

Interim Management

Projectmatige werving van lead engineers.

DEMCON

Talent Acquisition

Transformatief Recruitment traject voor een plant director.

Bosal

Executive Search

Grootschalige werving van hbo operators voor bioenergy plant.

Bio Energy Netherlands

Talent Acquisition

In korte tijd vier sleutelposities ingevuld op directieniveau.

DEMCON

Executive search

RPO project uitgevoerd in krappe markt van technische specialisten.

CoreDux

Talent Acquisition

Global Talent Management strategie ontwikkelen en implementeren.

Bosal

HR Consultancy

Talent Acquisition Strategie ontwikkeld en geïmplementeerd.

Vanderlande

HR Consultancy

“Het team van Successr heeft ons meegenomen in een transformatief recruitment proces: en met succes!”

Paul Hiel

, Director of Operations

BOSAL Emission Control Systems

Executive Search

“Het team van Successr heeft ons meegenomen in een transformatief recruitment proces: en met succes! Een proces wat begon als een vraagstuk om een specifieke competentie binnen Bosal te integreren, eindigde in het aannemen van een nieuwe Plant Director voor onze benchmark plant in Vianen. We zijn erg te spreken over de begeleiding van het team van Successr en zijn verheugd om een jong talent aan ons te kunnen binden. Successr wist de juiste talenten in de markt te identificeren, met de gewenste competenties en ervaring. Met Successr als betrouwbare partner voor BOSAL, bouwen we verder aan de mooie toekomst voor ons bedrijf.”

“Successr heeft zich als partner voor AMS-IX bewezen door in korte tijd een aantal sleutelposities in te vullen. Een echte toegevoegde waarde voor elke organisatie!”

Peter van Burgel

, CEO

AMS-IX

Amsterdam Internet Exchange

Talent acquisition

“Successr heeft zich als partner voor AMS-IX bewezen door in korte tijd een aantal sleutelposities in te vullen. De kandidaten waren niet alleen van hoge kwaliteit, maar ook een goede match met AMS-IX qua cultuur en ambitie.

Zeer knap hoe Dorus en zijn team in korte tijd zich een goed beeld hebben gevormd van onze wensen en eisen en vervolgens kwaliteit leveren, zeker in een markt van krapte en online sollicitaties. Een echte toegevoegde waarde voor elke organisatie!”

“Successr heeft in korte tijd laten zien dat ze goed tot de kern van onze organisatie kunnen doordringen en succesvol vier complexe directieposities ingevuld.”

Finn Wuijster

, HR Director

DEMCON

Executive Search

“Samen met Successr zijn we gestart met een traject om onze leiders en talenten van de toekomst te identificeren. Successr heeft in korte tijd laten zien dat ze goed tot de kern van onze organisatie kunnen doordringen en succesvol vier complexe directieposities ingevuld. Met grondig onderzoek naar de markt,

maar vooral ook de organisatie (cultuur) en business strategie van Demcon, zijn ze als business partner echt naast ons gaan staan. Hierdoor kon telkens snel een goede match gemaakt worden. De kwaliteit van de kandidaten is hoog en met hun pragmatisch en creatieve werkwijze denken ze over de volle breedte van het HR domein mee. Wij kijken uit naar de verdere uitbouw van onze strategische samenwerking met het team van Successr!”

Onze tevreden klanten

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.

× Contact