Talent Design House

Transformatieve HR oplossingen om het talent van de toekomst te vinden en te verbinden aan je organisatie. Soms weet je nog niet wie of wat je zoekt of heb je slechts een idee. Daarom denken wij eigenlijk nooit in transacties, maar altijd in transformaties. Laat ons je de mogelijkheden tonen.

Talent Design House

Transformatieve HR oplossingen om het talent van de toekomst te vinden en te verbinden aan je organisatie. Soms weet je nog niet wie of wat je zoekt of heb je slechts een idee. Daarom denken wij eigenlijk nooit in transacties, maar altijd in transformaties. Laat ons je de mogelijkheden tonen.

Van transactie naar transformatie

Sleutelposities verdienen een werving strategie met visie. Standaard dozen schuiven en kil matchen op databases werken niet meer. Je moet vanuit de purpose en strategie van de organisatie talent verbinden en maatwerk oplossingen durven bieden. Elke vacature is een nieuwe kans om weer een stapje dichterbij te komen bij de realisatie van je bedrijfsdoelen. Wij kijken daarom naar het hele plaatje. Wij leven ons in in je bedrijf, de cultuur, de medewerker en willen de strategie, de business-context en de connectie naar de toekomst begrijpen.

 

Als talent adviseurs werken we als businesspartner nauw met je samen. We bieden transformatieve recruitment oplossingen om de leiders van de toekomst te vinden en te verbinden aan je organisatie. Soms weet je nog niet wie of wat je zoekt. Soms heb je wel een idee, maar als we dan doorvragen en naar de hele context kijken zijn er wellicht betere oplossingen. Daarom denken wij eigenlijk nooit in transacties, maar in transformaties.

Human Centered Leadership

Met het Human Centered Leadership model bieden wij total leadership oplossingen. Samen bouwen we een sustainable managementteams die niet alleen de continue verandering omarmen, maar het inzetten om sterker en beter te worden.

 

 

Van organigram naar collectief

Het gaat niet meer om jou als leider, maar over jou en het collectief. Of om jou en de wereld om je heen. Om daarin te functioneren, moet je als leider voorbij je eigen ego denken en inzetten op empathie. Gebruik het collectief op een wederkerige manier. Vraag naar de verschillende waarheden onderzoek ze en destilleer daaruit jouw eigen waarheid. Blijf constant in beweging. Reageer als leider op wat de nieuwe, door technologie gedreven wereld van je vraagt. Kennis komt niet meer vanuit de top van de organisatie. De meeste kennis vind je in het collectief.

Executive Search & Leadership Succession

Een lege sleutelpositie. Een plek voor een ondernemende professional, met kennis en visie. Iemand die tot in de vezels past bij je organisatie en het team. Maar ook iemand die je helpt te bereiken wat je in de toekomst van je organisatie ziet.

 

Wij gaan je helpen. We denken mee. Niet alleen in de werving zelf, maar in de lengte, breedte en diepte van je organisatie. We helpen je afstand te nemen, je bedrijf door de ogen van je kandidaten te bekijken en groot te denken.

 

De weg naar een toekomst vol HR-succes is niet altijd even recht en glad. Maar samen komen we aan bij een duurzaam succesvolle toekomst.

We as leaders realize that the decisions we make impact the sustainable well-being of our employees, organization, society and planet.

“Successr heeft in korte tijd laten zien dat ze goed tot de kern van onze organisatie kunnen doordringen en succesvol vier complexe directieposities ingevuld.”

Finn Wuijster

, HR Director

DEMCON

Talent Acquisition

Wij weten het juiste talent te vinden! Of het nu om global talent acquisition strategieën gaat of pragmatische scale up oplossingen. Wij doen het met visie, toewijding en vooral passie! Als kind van de brainport zijn wij trots op de techniek en maakindustrie van Nederland. In die sector hebben wij onze ervaring, onze kennis en onze specialismen ver ontwikkeld.

Recruitment Process Outsourcing (RPO)

Besteed jij je recruitment processen deels of helemaal uit aan het team van Successr? Onze experts komen als een verlengstuk van je organisatie werken aan je positie op de arbeidsmarkt. In-huis. Zodat de lijnen kort zijn en onze kennis over je organisatie snel groeit.

Samen zorgen we voor een authentiek werkgeversmerk. Geen standaardoplossingen of boodschappen die je ook bij je concurrenten hoort. Maar een samenwerking die past bij specifieke vraagstukken en doelgroepen.

“We are facing the boundaries of the ecological, economic and societal systems. We cannot deal with emerging realities without a change of perspective.”

Verandering als constante

De arbeidsmarkt is continu in beweging. En daar houden wij vanaf de eerste stap rekening mee. Wij passen onze dienstverlening aan en zorgen dat uw organisatie soepel mee-schakelt. Zo borgen we continuïteit en kunnen we de vertaling van je werkgeversmerk naar de acquisitie beoordelen en bijsturen. 

 

Je mensen zijn je netwerk

Delen is vermenigvuldigen. Wij halen steeds kennis op uit de organisatie en wat we leren, delen we. Met iedereen. Want wat uit de organisatie komt, is het verhaal dat we naar buiten kunnen vertellen. Omdat het authentiek is. Je mensen voelen zich betrokken en zullen actief meewerken aan het vinden van nieuwe collega’s en leiders. 

 

En maak je geen zorgen over hun presentatie of communicatie. Wij staan ze bij met interview- en LinkedIn-trainingen. 

 

De kracht van het collectief. 

Het team van Successr heeft uitgebreide, internationale ervaring met het mobiliseren van schaars talent in een krappe arbeidsmarkt. Elk vraagstuk is anders. Maar met onze ervaring, tools en netwerk kun je rekenen op de juiste oplossing. De geheime ingrediënten van goede recruitment zijn empathie, doorzettingsvermogen, creativiteit en oplossingsgericht denken. Skills en competenties die wij door de jaren heen tot in perfectie hebben ontwikkeld. 

 

Successr heeft een internationaal sourcing netwerk en een gespecialiseerd researchteam. Wij stellen solide markt- en doelgroep analyses op en we activeren het juiste talent. We gaan ver in onze belofte. Als wij een project aannemen, gaan we door tot de perfecte oplossing er ligt. En daar betrekken we – als het nodig is – ons netwerk van vaste en freelancespecialisten bij. 

 

Employer Branding 

Employer branding is geen campagne die je aan het begin van een jaar een paar maanden uitrolt en dan weer stopt. Het is een continu proces met een aantal touchpoints waarbij je potentiële doelgroep kan overwegen om de overstap te maken. Kandidaten hebben tegenwoordig zoveel keuze dat je je het niet kunt veroorloven om bijvoorbeeld inconsistent of onrealistisch in je beloften te zijn. Ze kijken a lang niet meer alleen naar primaire arbeidsvoorwaarden. Ze kijken naar de hele organisatie. Maar vooral ook naar de managers met wie ze gaan werken. 

 

Werven met je medewerkers

Daarom is het ook zo belangrijk dat je je medewerkers de ruimte en de middelen geeft om je te helpen.  Want een krachtig werkgeversmerk bouw je samen met je medewerkers! Zij zijn je beste ambassadeurs van je organisatie. Als zij gemotiveerd zijn om te helpen, zijn ze een magneet voor nieuw talent. 

 

“Successr heeft zich als partner voor AMS-IX bewezen door in korte tijd een aantal sleutelposities in te vullen. Een echte toegevoegde waarde voor elke organisatie!”

Peter van Burgel

, CEO

AMS-IX

Amsterdam Internet Exchange

Talent Management & HR Transformatie

Mensen die goed samenwerken omdat ze de cultuur niet alleen snappen, maar ook versterken en uitdragen, maken je organisatie niet te stoppen. Het vinden, binden en ontwikkelen van medewerkers hoort in harmonie met de business strategie te zijn. Hebben we wel het juiste talent om onze strategie te verwezenlijken? Moeten we extern zoeken of intern ontwikkelen? Hebben wij de juiste leiders om onze organisatie de toekomst in te leiden? 

Successr helpt je je volledig potentieel te benutten en de purpose en strategie van de organisatie naar sustainable talent managementstrategieën te vertalen.

• Talent Management & Performance Management
• Leadership & team development.
• HR (digital) Transformatie Programmas
• Employee Experience design
• HR consultancy / interim specialisten

The employee experience 

De employee experience is de mentale optelsom van de verschillende percepties van werknemers. Het is hun gevoel bij alle interacties bij en met de organisatie waarin zij werken. 

 

Zingeving

Geld is alleen geen primaire drijfveer meer voor het grootste deel van de werknemers. Het draait om de beleving. Ze zijn op zoek naar zingeving. Ze willen aan het roer staan van hun eigen carrière. En samen met hun managers hun eigen vorm geven aan de organisatie en tegelijk hun eigen talent ontwikkelen. 

 

Employee experience journeys

Successr ondersteunt je organisatie bij het ontwerpen van deze employee experience journeys. Samen richten we je organisatie zo in dat je deze en komende veranderingen kunt inbedden en inzetten om er sterker van te worden. De middelen om werknemers controle over hun toekomst te geven zijn legio. Wij adviseren je graag over bijvoorbeeld HRIT-systemen of andere digitale platformen die de werknemer het stuur stevig in handen geeft. 

 
“Successr really came as a lifesaver and made a big change for us!”

Nicolas Picart

, Operations and Maintenance Manager

Material handling and Logistics Automation company

Vanderlande

Interim Management

The show must go on.
Je wilt een tijdelijke opvolger voor een executive of managementfunctie. Iemand die past en capabel is om de dagelijkse gang van zaken op gang te houden. En die kansen om te optimaliseren pakt. Iemand die objectief naar je organisatie kijkt en inzet op continuïteit.

Elk project krijgt een passende interim manager

Soms heb je tijdelijk iemand nodig. Voor een veranderproject, een groeispurt, een crisissituatie of terwijl je zoekt naar de perfecte permanente vervanger. Dan zoek je de juiste persoon op de juiste plek. Iemand die de organisatie en de vraag begrijpt. 

Wij onderhouden een uitgebreid, maar streng geselecteerd netwerk van interim specialisten. Professionals uit de eredivisie en samen met ons en met jou ondernemingen toekomstbesteding willen maken, werkzaam binnen:

  • Senior Interim Management 
  • Risk Management & Bijzonder beheer
  • Crisis management & Consultancy. 
“Successr really came as a lifesaver and made a big change for us!”

Nicolas Picart

, Operations and Maintenance Manager

Material handling and Logistics Automation company

Vanderlande

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.

× Contact