Coredux Business Case

Over Coredux

Coredux ontwerpt en produceert leidingsystemen om machines tot leven te brengen. Hierbij kun je denken aan metalen slangen en aansluitingen voor de hightech industrie. Hun doel is om de juiste toekomstbestendige oplossingen te vinden voor hun klanten over de hele wereld. Ze hechten veel waarde aan innovativiteit, kwaliteit, verantwoordelijkheid, respect en integriteit.

 

De samenwerking tussen Successr en Coredux

Begin 2020 kwam Coredux bij Successr met een vraag over hun werving. Ze hadden ruim 10 vacatures die al langer open stonden. Deze moesten met de juiste mensen worden ingevuld om te voorkomen dat ze met capaciteitsproblemen te maken zouden krijgen. Hier is de samenwerking begonnen. Onze Successr’s Hessel is begonnen als recruiter en Susanne als sourcer.

 

De toegevoegde waarde van Successr

Het ging vooral om het begeleiden van de werving- en selectieprocedure. De Successr’s hebben een proactieve rol gespeeld in de communicatie met de wervingsmanagers, interne HR en het management. Ook hebben ze intern het bewustzijn vergroot van het belang van recruitment en employer branding voor het bedrijf. Het resulteerde in het invullen van 70% van de vacatures.

 

Het belangrijkste was om een ​​strategisch partnerschap op te zetten, in plaats van alleen de vacatures in te vullen en dat is precies wat we hebben gedaan. Ook werden de recruitmentprocessen ondersteund en hervormd, met bijvoorbeeld 360 recruitment. We gaven ze deskundig advies en lieten ze zien hoe belangrijk sourcing is en hoe dit hen kan helpen om duurzaam te blijven voor de toekomst.

 

De uitdagingen

In het begin was Employer Branding geen aandachtspunt voor Coredux. Dus hier hebben we ze wat begeleiding gegeven. Het begeleiden van het interne recruitmentproces met bijbehorend stakeholdermanagement werd ook als uitdagend ervaren maar eindigde in een voor beide partijen zeer bevredigend partnership!

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.

× Contact